sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

50 päivää lähtöön, ja mä ootan tätä enemmän ku mitään ikinä.

50 päivää lähtöön. Siis 50!!!!! Mihin tää aika on oikein menny?! Pakkauslistat jo suurimmaksi osaksi tehty, unimaski ja korvatulpat ostettu ja hyvä ettei laukutkin jo pakattu.. Ai mitenniin oon innoissani?

Kävi ihan mahtava juttu. Mä nimittäin löysin ihanan hostfamilyn ja vielä suhteellisen läheltä harkkapaikkaa! Suhteellisen lähellä tarkoittaa 27km välimatkaa, jossa kestää autolla puolituntia ja bussilla 1,5h! Mahtava tuo Aussien julkinen liikenne. Mutta voin kertoo, että ei haittaa. Mä aion nauttia joka hetkestä jonka mä saan tuolla paikassa viettää, vaikka se olis sitten se pitkä bussimatka kaks kertaa päivässä. Hostfamilyn mä löysin Facebookin ryhmän "Demi Pairs in Australia" kautta, ja se perhe on ihana!! <3 Laiteltiin ensin Facebookissa viestiä, ja todettiin jo lähes ensimmäisten viestien jälkeen että nyt on tosi kyseessä. Tultiin heti tosi hyvin juttuun, ja pian jo läheteltiin kuvia ja sovittiin aika Skype jutustelulle. Tänään siis juteltiin Skypessä n. 45min, perhe esitteli mulle talonsa ja näytti mun nukkumapaikan. Mulla on tavallaan oma asunto siellä! Oma sisäänkäynti, oma kylppäri, oma huone. Aivan mieletöntä. 
 photo bg_body2_zpszkwccca4.jpg
Kuva lainattu Googlesta, paha minä. :|
Tää kaikki on ollu ihan kuin jostain sadusta, kaikki on sujunut pelottavan hyvin! Mä oikeesti ajattelin jossain vaiheessa että oikeesti tota perhettä ei oo, tai ne vähintäänkin huijaa mua. Että siinä vaiheessa kun mä meen sinne, niin lentokentällä ei olekaan ketään vastassa, ja mä joudun ettimään lähimmän hostellin. Mutta Skype -keskustelun jälkeen tää kaikki fiilis hävis, perhe oli niin käsittämättömän ihana että jos noin hyvin osaa näytellä niin siinä vaiheessa pointsit niille! Perheeseen kuuluu siis äiti, isä ja kohta 10v poika. Mun tehtävänä on lähinnä autella poikaa viikonloppusin läksyjen kanssa, ei paha. Siitä hyvästä mä saan asua ja syödä ilmasiks, ja tää perhe lupas näyttää mulle niin paljon kaikkea kun vaan ehtii. Kaikki on tällä hetkellä niin uskomattoman hyvin, että en voisi toivoa mitään enempää. 50 päivää lähtöön, ja mä ootan tätä enemmän ku mitään ikinä. Mä tiedän, että tästä tulee ihan huikee reissu ja mä en malttas tehdä mitään muuta, kuin vaan suunnitella, tutkia ja katsoa kuvia.

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti