sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kaks päivää ihan vaan yksin kotona (tai siis biitsillä) ei kuulosta yhtään pahalta!

Taas pieni tauko kirjottamisessa.. Viime viikonloppu meni angiinan kourissa, on muuten tuskallinen tauti se. Ja koska olen niin tyhmä että unohin hakea Medicare -kortin, tuli lääkärissä käynti vähän astetta kalliimmaks. Pitää siis käydä ensi viikolla Medicaren toimistolla ja toivoa että ne korvaapi mulle tuo maksut :|
 photo IMG_2310m_zpsyt6owywd.jpg Angiinasta onneksi parannuin just sopivaan aikaan, nimittäin käytiin hostfamilyn kanssa veneilemässä Moreton Islandissa ja voi taivas se oli kaunis paikka! Vesi oli just niin turkoosia mitä jossain matkailuohjelmissa näkee, niin kirkasta että muutaman metrin syvyydessäkin näki pohjan ihan kirkkaasti. Ankkuroitiin vene rannan läheisyyteen, syötiin patonkia ja juustoa ja hypittiin mereen. Oli aivan huikeeta! Takaisin tullessa nähtiin muutama delfiini, oli mahtava lopetus     ihanalle reissulle! 
 photo IMG_2257m_zpsqehcpzf1.jpg  photo IMG_2265m_zps3hu2n7sv.jpg  photo IMG_2269m_zpsukzhwljo.jpg  photo IMG_2275m_zpsp3lzo6tm.jpg  photo IMG_2279m_zpscs4j5kzi.jpg  photo IMG_2303m_zpsw9wjruma.jpg photo IMG_2296m_zpsvpw7abqu.jpg  photo IMG_2313m_zpsdd3t469o.jpg
Hostporukat lähtee lomalle torstaina, mikä tarkoittaa että jään poitsun ja koirien kanssa neljästään kotiin. Mikä taas tarkoittaa mulle seuraavalla viikolla kahta vapaapäivää! Mun pitää saattaa poitsu aamulla kouluun ja olla iltapäivällä vastassa, mikä tarkoittaa etten voi mennä töihin.
Kaks päivää ihan vaan yksin kotona (tai siis biitsillä) ei kuulosta yhtään pahalta!
Tuo jättihämppy oli tossa takapihalla jäätävän kokosessa verkossa. Toi on tähän mennessä suurin hämähäkki mihin oon täällä törmänny, vaikka tuo kuulemma vielä pieni onkin... Lohduttavaa! Tuo kuitenki oli jo about kämmenen kokoinen ni voi moro jos tätä isompiin joudun vielä törmäämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti