sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Ja koska haluan nähdä tän reissun aikana mahdollisimman paljon, niin tuli myös varailtua muutama majoitus tälle reissulle!

Oltiin viime viikolla poitsun kanssa Brisbanessa, käytiin The Queensland Museumissa, Wheel of Brisbanessa sekä pyörähdettiin pikaisesti vielä Brisbane Festivaleilla. Oli onneks tosi nätti ja lämmin päivä, niin oli kivaa kierrellä :)

 photo IMG_2222m_zps0rwjmo3y.jpg
Wheel of Brisbanesta näki koko Brisbanen keskustan, ja se oli siistiä! Ihan nätti kaupunki se on, vaikken siellä ookkaan ehtinyt vielä pahemmin kierrellä. Museo oli ihan jees, ja kaikenlisäksi ilmainen! Siellä oli näytillä erilaisia fossiileja, sekä kaikenlaisia käärmeitä, hämähäkkejä yms. Siellä oli myös muutamia elossa olevia eläimiä, kuten pari käärmettä, liskoja ja torakoita. 

 photo IMG_2229m_zpsgypxqave.jpg Brisbane Festival oli vähän pettymys, tosin käytiin siellä vain pikaisesti päivällä, illallahan se voi olla tosi erinäköinen. Ja koska haluan nähdä tän reissun aikana mahdollisimman paljon, niin tuli myös varailtua muutama majoitus tälle reissulle! Kun harkka loppuu 4.12 niin 9.12 suuntaan Whitesundaysiin, josta 14.12 Byron Bayhin ja 19.12 takas siskoa vastaan Brisbaneen. Brisbanessa ollaan yöt 19.-23.12 josta jatketaan matkaa Gold Coastille, josta matka jatkuu 25.12 takaisin Byron Bayhin ja sieltä 27.12 Sydneyyn jossa ollaankin loppuaika. En malta odottaaaaaa!

 photo IMG_2238m_zpsho6fsz9z.jpg
Arki täällä on hieman tylsää, koska työpäivät on pitkiä ja iltaisin on aikaa vain pari tuntia käydä lenkillä, syödä ja ehkä jopa katsoa telkkaria. Viikonloput on pyhitetty vain poitsun kanssa leikkimiseen eli ei hirveästi ehdi nauttia ajasta täällä. Poitsukin on hieman ollut hankala, joten saas nähdä mitä tästä ajasta täällä tulee. Onneks mulla on kuitenkin tuo kuukausi aikaa reissailla :)
Tänään kävin ekaa kertaa uimassa meressä ja hetken futiksen pelailun jälkeen oli jopa aikaa ihan vaan makoilla auringossa. Parasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti